Gå til indhold

Om Magasinet

Magasinet 360° – Verden i udvikling – udgives ikke længere i dets nuværende form.
 

Udenrigsministeriet har igangsat en større gentænkning af Danidas kommunikationsindsatser og støtteordninger med henblik på at sikre større engagement i udviklingssamarbejdet fra en bredere andel af befolkningen.

Som en del af denne gentænkning lancerede Udenrigsministeriet i foråret 2021 et call for proposals til et eksternt medie, der skal engagere danskerne i verdens bæredygtige udvikling.

Det nye medie vil erstatte Magasinet 360°, som Udenrigsministeriet fra 2021 ikke længere udgiver. Det stærkeste projektforslag vil få tildelt en toårig bevilling med et årligt budget på 2 mio. kr. og mulighed for en toårig forlængelse.

Udenrigsministeriet har modtaget i alt otte interessetilkendegivelser, og vurderingsprocessen er gået i gang. Alle ansøgere kan forvente svar den første uge af juli, og udvalgte ansøgere modtager en invitation til at sende en endelig ansøgning med deadline den 24. september kl. 12:00. Ansøgere kan forvente endeligt svar herpå medio oktober.  

Dette call for proposal er finansieret via midlerne afsat til folkelig oplysning og engagement på Finansloven 2021. Det er del af ministeriets forpligtelse til at udbrede kendskab til og forståelse for udviklingslandes udfordringer og for betydningen af dansk deltagelse i det internationale udviklingssamarbejde. 

Der er i Udenrigsministeriet etableret et nyt team, som arbejder med denne opgave. Engagementsteamet er forankret i Kontoret for Humanitære indsatser, Civilsamfund og Engagement (HCE) - [email protected]

Er du abonnent, vil du snart modtage nyt om denne udvikling.

 

Du kan holde dig opdateret på udviklingsområdet på Danida Facebook og Instagram samt de Danida-støttede medier Verdensbedstenyheder.dk og Danwatch.dk.

Tilmeld dig mailinglisten her: