Gå til indhold
VÆRKER FRA VERDEN

Studerende skaber løsninger på verdens problemer

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering udstiller 17 innovative projekter, som præsenterer nye forslag til løsninger på FN’s verdensmål.

Der er blevet arbejdet seriøst med FN’s 17 verdensmål på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering - KADK. Det afspejler sig i uddannelse og forskning og har udmøntet sig i mere end 500 afgangsprojekter med afsæt i verdensmålene, tværgående undervisning og en række nationale og internationale samarbejds- og forskningsprojekter.

Nu udstiller KADK 17 innovative projekter og workshops af studerende og forskere fra KADK inden for arkitektur, design og konservering, som præsenterer nye forslag til løsninger på de store udfordringer, som FN’s verdensmål peger på.

Projekterne tager fagligt afsæt i KADK’s særkende, hvor forskning, kunst og praksis danner basis for uddannelserne. I en blanding af problemorienterede scenarier og et stort kreativt overskud viser de, hvordan arkitekter, designere og konservatorer kan skabe nye, originale løsninger, som kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid for os alle. 

Udstillingen KADK x FN's verdensmål udstilles i Rigsdagsgården, Folketinget, København, fra den 3. april til 30. juni 2019.
 
Se alle løsningerne på: kadk.dk.

Læs mere Andre artikler om #kunst&kultur

Loading...